ITALIEN

 
Först av allt, hej lilla bloggen. Beklagar för lite skev uppdatering men nu har jag semester i tre veckor så då kommer det finnas massor av material som ska upp här för i morgon så åker jag nämligen till Italien! Alltså jag är så himla nervös och peppad på samma gång. Jag är nervös för att jag reser själv och inte kan språket men det ska nog gå bra. 
 
Har aldrig varit i Italien och känner redan att jag kommer älska det. Älskar ju italiensk mat och tycker det italienska språket är väldigt vackert. Jag ska till Italien för att jag ska till min kompis Jennys bröllop, alltså drömmen. Kommer ha massor att visa er när jag är tillbaka och är bara alldeles för pepp men också så nervös. Jag ska äta massor av gelato, pasta, pizza och självklart dricka lite vin. 
 
Först så åker jag till Rom i morgon för att vara där på kvällen och senare åker jag neråt till Amalfikusten där bröllopet ska vara på Vietri Sul Mare. Om ni har varit i antingen Rom eller Vietri så får ni gärna skriva lite tips eller generella tips när man reser själv. Uppskattar det ni kan dela med er. Om ni vill följa det live så kan ni följa mig på instagram på @spaceherosuits. Kram tills vi hörs! 
2017-07-24 ∆ 18:11:00 resor

Första veckan i Juli

 
 
Hallå lilla bloggen. Nu kommer en liten uppdatering om vad som skett under den första veckan av juli. Kan vi prata om det föresten? Att det nu är JULI? Jag förstår verkligen inte det. Snart åker jag minsann på semester, helt sjukt alltså. Men här är lite saker som hänt under första veckan i juli: så som att jag såg denna fantastiska regnbåge påväg hem från jobbet i förrgår. 
 
Gått förbi en fin dörr när jag och Sandra köpte pizza och mitt lilla växtsamling bara växer. Kolla så fint alltså. 
 
Hela Köpenhamn blommar verkligen. Jag orkar inte så fint det är. 
 
Sen har jag ätit middag hemma hos Helene, kolla så fint hon har det. Jag har också druckit öl med Erik, Adam och Adams tjej. Det var så himla kul. Älskar att många av mina vänner är internationella. Fyra vänner, fyra nationaliteter. 
 
Nu ska jag gå på en liten promenad då det är så fint väder och sen ska jag ta det lugnt ikväll då jag har en ganska lång dag på jobbet i morgon. Så fram tills att vi hörs nästa gång så får ni ha det så bra! Beklagar att det kanske inte blev så mycket uppdatering men jobbar så mycket så har inte så mycket att berätta. KRAM. 
 


2017-07-06 ∆ 19:29:00 vardag