Pannkakor & Gelato

Sista dagen i Göteborg så vaknade vi alldeles för sent och väldigt väldigt trötta efter en sådan bra lördag. Jag mötte upp Sofie och EmilEgg & Milk(så bra ställe!) och åt brunch. För 89 kronor så fick man kaffe, en creme cheese bagel och pannkakor(man kunde välja ägg och annat också). Så himla gott! Vi var inte de enda i Göteborg som var lite sega och sugna på brunch. Amanda joinade oss lite senare. 
I med att det var mina sista timmar i Göteborg så gick vi alla runt och bara umgicks. Vi gick till ett ställe i Haga som hade gelato. Alltså citron-gelato. Så himla gott. 
Efter att ha gått runt ett tag som mötte vi upp Natasha vid Kungsportsplatsen och så gick vi och drack en välbehövlig kopp kaffe. Alltså de här fyra människorna, man kan inte önska sig finare vänner. De är bäst. Jag är så himla glad att jag känner de här fyra. 
2015-07-31 ∆ 10:14:39 vardag

Vad jag lyssnar på just nu

Innan i sommar så har jag lyssnat väldigt mycket på elektronisk musik men sedan de här tre albumen och singeln släpptes så är det ungefär allt jag lyssnar på, med undantag för något sommarprat eller podcast här och där. Tips tips tips. Adam Tenstas 'The Empty'(rått, känslosamt och fantastiskt), Years & Years 'Communion'(alldeles för bra förutom radiohitsen), Unknown Mortal Orchestra 'Multi Love'(hela det här albumet är bara wow, är så pepp på att se dem i höst) & Faråker 'Apans Sång'(fantastisk låt av en artist från Blekinge). Måste bara säga det här, Adams utgång i TV4 var så rätt, så bra. Så #backaadam
2015-07-30 ∆ 17:13:54 tips

En gul vägg

Förra onsdagen innan jag åkte till Göteborg så fotograferade jag Sandraigen. Hon hade precis kommit tillbaka från Gagnef och jag var så avundsjuk. 
Hennes Moschino-väska är ju magi. 
Fick en kopia av hennes bok 'Det handlar om dig'. Jag läste ut den på tre timmar på tåget. Fantastisk. Om ni inte har läst den så läs! 
2015-07-29 ∆ 21:11:00 fotografi