Några dagars paus

 
Tyvärr så måste jag meddela er att jag tar några dagars paus från bloggen då jag inte alls mår bra just nu och behöver en paus. Ska försöka komma tillbaka i helgen med lite ny energi men just nu så känner jag att jag inte kan skapa intressanta, roliga & bra inlägg för er. Hoppas ni förstår. 
 
2016-10-25 ∆ 17:48:00 personligt

Måndagstips #5

 
Nu är det måndag igen. Inte jättepepp på måndag ärligt talat. Har inte varit på något bra humör under hela dagen och det blir ju bara värre ut att det är grått och trist utomhus. Men nu tänkte jag att jag skulle visa er lite roliga måndagstips istället för att liva upp stämningen! 
 
 
För några dagar sedan så såg jag den här bilden i mitt Bloglovin-flöde och skrek rakt ut för det såg sagolikt gott ut. Det var Sandra som hade gjort en nötig frukostpaj som jag vill testa nu. Blir nog ett recept att göra i helgen. Om ni inte följer Sandras blogg så gör det, bums! Den är så mysig och dreglar extra mycket när hon lägger upp recept. Kolla in det här!
 
 
Superbraiga Linn har lagt upp ett inlägg som handlar om att flytta utomlands vilket är så himla bra. Jag bor ju utomlands och inom snar framtid kommer jag flytta till ett annat land också(säger inte mycket mer fortfarande) och det är så himla bra tips. Särskilt det där med att tänka efter, komma över rädslan och bara göra det! Om ni inte följer hennes blogg om livet i London så följ direkt. Här kan ni läsa inlägget! 
 
 
För några veckor sedan så gick jag med i världens bästa grupp på Facebook: Växtgäris! En grupp där man kan dela med sig av sina växter som man har hemma. Är ju världens växttant så blev så glad över det. Därför blev jag ännu mer glad när jag såg Ellens inlägg om att ta sticklingar från Elefantöra. Jag tycker den är den gulligaste växten och det är så himla coolt att se hur man tar sticklingar, som man sen kan skicka vidare till andra personer och få sin växt att leva på många ställen. Är så glad att Ellen har börjat blogga igen och om ni inte följer henne så gör det med! Här kan ni se inlägget. 
 
Där har ni mina måndagstips. Bara från massor av grymma tjejer den här gången. Nu ska jag bege mig hem och kanske sälja lite saker. Jag ska också ringa min pappa och planera lite. Idag började vi med ett nytt projekt här på praktiken så är helt uppe i det. I morgon måste jag dock till Burgeramt och fixa en grej som är så trist. Jag hoppas verkligen att er helg har varit fin och att ni hade en bättre start på den här veckan än vad jag hade. 
2016-10-24 ∆ 17:45:00 måndagstips

Söndagslistan

 
 
Jag tänkte att jag kör en Julia och ger er en lista idag för att jag helt enkelt inte har något annat att visa idag: 
 
 
THINKING OF: 
Att vädret ändrar mitt humör så otroligt drastiskt. Jag känner att nu börjar perioden då jag mår som mest dåligt och jag ser verkligen inte framemot det då jag vet att jag blir seg, mår dåligt, presterar inte så bra och zoonar ut väldigt lätt. 
 
WATCHING: 
Just nu så försöker jag kolla om Gilmore Girls i med att den nya säsongen börjar om en månad. Jag försöker också verkligen att gilla den. Kommer ihåg att jag bara har slökollat på den när den har gått på tv ibland och för något år sedan så började jag kolla om den men kom inte jättelångt. Sen har jag börjat kolla på Mr Robot också. 
 
READING: 
”It's not how good you are, it's how good you want to be” av Paul Arden. Försöker verkligen att läsa böcker. Jag har blivit så himla lat. Men jag har beställt två andra böcker som väntar på mig i Blekinge.  
 
PLANNING: 
Mitt personliga projekt på praktiken. Hur jag ska lägga upp min tid och planering inför de närmaste veckorna då det är det snart ska vara klart. 
 
WEARING: 
Gråa mjukisbyxor, en enorm stickad tröja som jag ärvt från morfar, mormors gamla fårtofflor & håret i två knutar. Plus mina glasögon som jag försöker vänja mig vid. 
 
LISTENING TO: 
Podcasten 'Arga Flickor'. Hett tips. 
 
FEELING: 
Känner mig faktiskt extremt låg idag. Jag har inte mått bra alls. Dani tog med mig ut och käkade frukost i morse så det gjorde att jag blev glad för en stund. Sen träffade jag Veronica och fotograferade så de två grejerna förgyllde min dag lite mer men jag har varit på kanten av att vara gråtfärdig hela dagen. 
 
EATING: 
Snart äter jag någon pasta variant med svamp. 
 
WANTING: 
Ett jobb. Fan, vad det är osäkert nu inför framtiden. Och så skulle jag vilja ha chips. 
 
LOOKING FORWARD TO: 
Att Niklas kommer hit om tre veckor och hälsar på mig. Jag är så orimligt pepp faktiskt. Och att det snart är december så att jag får träffa mina klasskompisar igen. Ska krama dem så hårt. Plus att det snart är jul. 
2016-10-23 ∆ 19:18:51 listor