Anton & Axel

 
Det är onsdag och jag tänkte att på onsdagar så ska ni få ett foto-inlägg. Antingen en fotografering jag har gjort eller något annat foto-relaterat. Så idag tänkte jag att ni skulle få se tre bilder från en fotografering jag hade med Anton & Axel från super-mega-babe-bandet Delagoon. Jag gjorde det här med dem för att jag skulle starta ett nytt segment på Happy Ears instagram i våras men sen så blev det tyvärr inget men bilderna blev så himla fina tycker jag. 
 
Vad för foto-relaterade inlägg skulle ni vilja ha? Berätta för mig! Nu ska jag fortsätta skriva på min uppsats, sakta men säkert går det. Förhoppningsvis så släpper det snart. Om ni inte lyssnat på Delagoon så gör det här
2016-11-30 ∆ 17:25:47 fotografi

En önskelista

 

Hallå på er! I och med att jag inte tog några bilder i helgen, vet faktiskt inte varför, så tänkte jag att i med att det närmar sig December med stormsteg så kan vi gå igenom vad jag önskar mig i julklapp. Eller ah, jag kommer få pengar i julklapp för det är det jag har önskat mig men om jag inte behövde spara de där pengarna så hade jag kanske spenderat de på några av de här saker. 

 
Glas - IKEA, Korg - Muji, Byxor - Zara, Öronhängen - Laura Lombardi, Måttsats - IKEA, Parfym - Byredo, Kalender - Hightide, Salt & Peppar-kar - Sagoform, Monstrera - IKEA. 
 
Dock så fick jag lite panik av förra veckans konsumenthets med Black Friday. Som om inte svenska butiker har klarat sig utan Black Friday innan, nu hade de flesta butiker black friday-erbjudanden. Jag fick seriöst ont i magen när jag hade fått 20 mail med deals. Det är inte okej att det ska vara såhär mycket konsumtionshets. Nu önskar jag ju mig saker här som jag skulle vilja konsumera också men jag gör mig av med saker. Jag säljer massor av grejer för att att jag inte vill ha så mycket saker. För att när man inte använder grejerna så dammar de bara i hyllan och då är det bättre och se om de kan få ett bättre hem där de kan användas. 
 
Jag har massor av porslin från mormor & morfar som jag ska gå igenom när jag är hemma för jag är inte säker på vad jag ska ta med mig till nästa boende. Jag har också massor av saker som jag tog i stress när vi rensade ut min pappas mosters hus. 
 
Hoppas ni får en fin tisdag. Jag ska snart hem och fortsätta att skriva på den här uppsatsen. Det känns som att det aldrig tar slut. Men förhoppningsvis så kommer jag faktiskt skriva ikväll. I går var jag så trött när jag kom hem så jag lagade mat, kollade på Gilmore Girls och pratade med Dani. Ikväll är det minsann ändring! 
 
2016-11-29 ∆ 17:25:08 tankar

Måndagstips #7

 
Det är måndag igen! Min vecka kommer vara ganska fullspäckad med grejer då jag måste göra klart min assesment(examensuppgift) som ska vara klar på fredag. Så himla nervig men det kommer säkert gå bra. Men över till den här måndagens tips som idag innehåller massor av bra tips! 
 
 
För några veckor sedan så såg jag någonstans på min kompis Hannas facebook att hon och en kompis hade startat en podd. Den var jag ju tvungen att lyssna på och herregud vad bra den är. Det är Hanna och Jona som har podden där de pratar om olika grejer. Folk skickar in frågor och de svarar. Den heter Är jag gravid? och ni kan lyssna på den här.
 
 
Bästa Vicky har lagt upp ett så himla fint inlägg med sina favoritmuseum. Så himla intressant. Jag har inte varit på ett museum sen i juni så tänker att det nog är dags för mig att gå på något innan jag lämnar Berlin om två veckor. Blir så sugen på att åka till USA där de flesta museum som hon tipsar om ligger. Kolla in inlägget här.
 

 

H&M har gjort världens finaste julreklam med Wes Anderson. Han är en av mina favoritregissörer så hoppade nästan upp och ner när jag hörde detta. Storyboarden, gradingen(tonen), Adrien Brody och fotot är så bra.

 

 

I eftermiddag när jag var inne på spotify och letade efter något bra att lyssna på så tänkte jag att det kan vara kul att lyssna på min Discover Weekly-lista som Spotify knopar ihop till mig. När den här låten började spelas så började hela min överkropp dansa och jag ville bara stå ett mörkt rum och dansa hela natten till den här. Har varit på repeat i typ en timme nu. 

 

Det var alla tips som jag hade för den här måndagen. Hoppas ni gillar dem. Nu ska jag bege mig hem, laga lite mat och sen sätta mig och skriva på den där assesment-uppsatsen typ. Eller bara äta kakor och kolla på Vänner, vi får se.

 
Har ni något tips att dela med er av?
2016-11-28 ∆ 17:28:12 måndagstips