Vad jag lyssnar på just nu #1

 
Glad fredag på er! Vad roligt att det har kommit hit så många nya genom att Sandra länkade. Så himla fint! Hej på er! Idag tänkte jag dela med mig av lite musiktips i med att det är fredag(som ni vet men det är ju så bra om du vill imponera på festen ikväll). Plus så ska jag ju spendera min helg på en festival här i Berlin där Bon Iver, The National, Woodkid, Nils Frahm m.m. spelar. Just nu så kan jag säga att det enda som jag lyssnar på är grymma tjejer som sjunger magiskt. Så jag tänkte att ni får min flawless/gals-lista. 
 
 
Så här ser den ut. Här kan ni lyssna! Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den men det går bara inte att sluta. Så varsegoda, det är bara svänginga r‘n‘b brudar som äger sönder. Men så tänkte jag ju också dela med mig av två nya album och en ny låt vilket var min ursprungliga idé men när jag vaknade så såg jag att Julia hade lagt upp precis ett sådant inlägg så det blir något lite annorlunda men såklart ska ni ju få se de tipsen också!  
 
 
I natt så släppte Bon Iver deras tredje skiva. Jag har längtat så svinigt mycket och i natt så droppades den. Har lyssnat på den mestadels av dagen idag. Men så släppte också Solange sitt nya album, alltså vilken queen. Helt magiskt album, kolla bara omslaget! Sist men inte minst så har Lykke Li tilsammans med Andrew Wyatt(från Miike Snow) & Björn Yttling(Peter, Bjorn & John) startat ett band som heter LIV. Först kan vi bara kolla på det magiskt omslaget på deras singel ‘Wings of Love‘, den har gått på repeat den senaste timmen. 
 
Nu får ni ha en magisk fredag tycker jag. Själv ska jag gå hem i regnet med Bon Ivers platta på repeat. Har ni några musiktips? 
2016-09-30 ∆ 17:41:04 tips

Mina tatueringar

 
Jag tänkte berätta om mina tatueringar. Jag har alltid velat ha tatueringar och när jag fyllde 18 år så var jag så pepp att skaffa en men jag kom inte på något speciellt som passade mig och som jag verkligen ville ha. Så därför väntade jag med att skaffa tatueringar, tills förra hösten, när jag var 22. Frida har tagit dessa bilderna nu när hon har varit här i veckan. 
 
 

Min första kan vi väl säga var en impuls i augusti 2015, för jag visste bara en vecka innan att tjejerna på Monsters Ink skulle vara på Debaser Strand och tatuera en kväll. Jag kollade in deras instagram och bestämde att de skulle göra den. De gjorde mest ‘Stick N Point‘ som är att man tar en nål med bläck på och sticker in i huden och gör det för hand.

 

Det var en ganska okej smärta men vissa stunder så gjorde det rätt ont. Efteråt så gick jag ut och dansade med min klass som väntade utanför. GRL PWR. För alla tjejers kamp och för systerskapet. Har tänkt att jag skulle fylla i den flera gånger men nu tror jag att jag faktiskt låter det vara.

 

 

 

Nästa tatuering gjorde jag i december 2015. Den hade jag planerat ett tag men visste bara inte vart jag ville göra den. Wesley i min klass hade tatuerat sig någon dag innan på stället så en dag gick jag förbi Stockholm Classic Tattoo och bokade en tatueringstid. En vecka senare satt jag där i stolen med Elsa i handen.

 

Jag tatuerade in Disclosures logga på underarmen. För det första så tyckte jag designen var sjukt snygg och sen är musik allt för mig. Jag hade inte varit här om det inte hade varit för musiken. Så den sitter där nu och påminner mig om hur viktig musik är.

 

 

 

När jag och min familj var i Miami så visste jag och min syster att vi ville göra en tatuering. Jag hade hittat en design en månad innan som jag hade skickat till henne och hon ville köra. Sista dagen när vi var i Miami så gick vi in till en tatueringsstudio vid Lincoln Road.

 

 

Jag gjorde ‘Big Sis‘ & syrran gjorde ‘Lil Sis’ på sidan av armen. Hon gjorde också en på revbenen, kommer dock inte ihåg vad det står. Jag gjorde också ett ‘x‘ & ett ‘o‘ på underarmarna.

 

 

En måndag i maj så lagade vi mat hemma hos Emil. Vi drack lite öl och sen så kom vi på att vi skulle tatuera oss. Emil har nämligen en maskin. Så jag fick tre prickar på fingrarna och tre prickar på armen. Man kan ju tänka att mina föräldrar skulle bli ganska pissed när jag tatuerade fingrarna, det är ju ganska tabu skulle man väl säga men jag känner som Frida skrev på hennes blogg: ‘Att göra små tatueringar på händerna, just för att inte börja söka sig mot jobb där en inte får ha tatueringar på händerna‘.

 

 

Förra lördagen så var jag och Angelica ute och promenerade och helt plötsligt så såg jag en tatueringsstudio som jag hade letat efter ett tag, märkte att den låg på min granngata. Dog av pepp. Så jag gick in och kollade om jag kunde göra något litet, i med att jag skulle göra en nu i veckan men har bokat om den tiden. Men när jag väl sitter där så fastnar jag för den här björnen. Jag satt där i soffan och tänkte och tänkte. Skulle jag göra den? Tjejen som jobbade där sa att det var en snubbe som skulle tatuera den just den dagen men han hade inte kommit så om jag ville ha den så kunde jag få den. Antingen lägga en deposit för den(så att jag ägde den) eller göra tatueringen den dagen.

 

Jag och Angelica gick och åt för känner att jag tänkte bättre när jag fått i mig lite mat. Efter jag hade kommit igenom halva halloumi-wrappen så har jag bestämt mig. Jag skulle göra den. Gick dit igen och fick tid 1,5 timme senare. Springer hem och duschar och sen är jag där igen. Vid sju på kvällen så satt mama bear på min arm.

 

Jag är mama bear i varje situation. Den som oroar sig mest, den som håller kolla på alla, som ser till att alla har det bra. Den som värderar andras välmående mer än mitt eget. Så den representerar mig själv. Jag älskar den så. Jag älskar alla mina tatueringar men den här ligger väldigt nära hjärtat hörni. Nästa månad gör jag en till! 

 

Har ni några tatueringar och i så fall vad? 

2016-09-29 ∆ 17:05:00 personligt

Just nu

Foto: Frida Vega, 2015

 

Jag gör: alltid frukost på morgonen, annars blir jag grinig.

 

Jag kan: bli bättre på att ta hand om min hy.

 

Jag köper: alltid godis i affären när jag är hungrig.

 

Jag borde: fylla på mitt simkort.

 

Jag måste: göra klart min hemsida nästa vecka. 

 

Jag vet: att jag tappar fokus hela tiden.

 

Jag tycker: att ni alla borde lyssna på den här låten.

 

Jag tänker: på att jag är väldigt pepp och rädd för framtiden.

 

Jag förbrukar: ett paket ägg i veckan.

 
Jag lyssnar: på raseriet.
 
 
Jag drömmer: att få ett bra jobb.

 

Jag längtar: efter att gå på festival och se Bon Iver i helgen.

 

Jag fasar: över att ingen kommer vilja anställa mig.

 

Jag använder: mig av tre olika hårmasker.

 

Jag njuter: av att det fortfarande är varmt här i Berlin. 

 

Jag blir: så arg när jag provar kläder inne på h&m.

 

Jag äter: halloumi-sallad varje dag för att jag är lat.

 

Jag dricker: två liter vatten per dag.

 
 

Jag struntar: i att jag egentligen behöver jobba om kvällarna och ser youtube istället.

 

Jag ska: dansa i helgen.

 

Jag sparar: alldeles för mycket grejer.

 

Jag brukar: alltid äta två knäckebröd och ett ägg till frukost. 

 

Jag tittar: på idol och jag skäms inte. 

 

Jag läser: alldeles för lite.

 
Jag vill: att någon av mina vänner ska komma och hälsa på mig.
2016-09-28 ∆ 17:19:53 listor