School's out for summer!

På fredagen för två veckor sedan så hade vi vår sommaravslutning. Vi ska ju på praktik från och med augusti så detta var sista gången vi sågs allihopa innan vi ses igen i december. Kom på samma tunnelbana som några andra så vi gick tillsammans till skolan. 
Träffade dessa två glada. Anna & Maja. 
Vi skulle skriva & rita upp allting som hade hänt under året för att sammarfatta och berätta vad vi hade tagit mest lärdom av. 
Sen satt vi och berättade för alla. Det var en mysig stund. 
Efter det så var det dags för lunch. Vi gick till Svenska Hamburgarköket vid Midsommarkransen. Det var lång kö så jag och Elin väntade/passade platser där ute. 
Vi beställde in lite öl för att fira att det var sista dagen och fredag. 
Niklas var glad! 
Julia också.
Här var den helt fantastiska burgaren. Alltså sjukligt god. Tipsar verkligen om vego-burgaren där. 
Efter det så skrev vi feedback till varandra och senare på kvällen så möttes vi hemma hos Hanna och förfestade. Vi gick därefter till Färgfabriken där Hyper hade fixat en megafest för de som tog examen. Där dansade vi tills det stängde och några andra åkte vidare på rejv, medan jag åkte hem för att jag skulle upp tidigt och gå på Moderna Museet. Men mer om det en annan dag. 
 
Jag kommer verkligen sakna dessa fina människor som finns i klassen och skolan. De har gett mig så mycket minnen, skratt och upplevelser under det senaste året. Så himla fantastiska människor. Vi ses i december igen, Hyper-familjen. 
2016-06-22 ∆ 19:31:30 hyper island

En helg på Gotland

För lite mer än en månad sedan, vid Valborgs-helgen så bestämde jag mig i sista stunden att åka till Gotland och hälsa på min kompis Sofie som pluggar där. Tänkte visa er hur mysig den där helgen var. Hade aldrig varit på Gotland så kände att det var dags för det. 
På fredagskvällen när jag kom dit så köpte vi sushi och drack lite öl med hennes klasskompisar. Så himla mysigt. Morgonen efter så begav vi oss hem till några klasskompisar som skulle bjuda på brunch. 
Här är Sofie & hennes roomie Tova. Så bra personer. 
Alltså fy tusan vad gott detta var. Brunch är det bästa jag vet. 
Efter några glas bubbel så satte vi oss uppe på taket och spelade lite spel.
Efter det så gick vi och kollade på utsikten. Gick och handlade lite kläder och begav oss sen hem för att äta något lätt. Gick därefter till hennes klasskompisar igen för en sådan himla bra fest. Vi spelade massor av spel och hade så himla roligt. Efteråt så gick vi ut men tillslut så hamnade vi på MAX och käkade halloumiburgare. Så bra kväll. 
Dagen efter så låg vi i sängen mestadels av dagen och degade. Hade en så himla mysig helg på Gotland. Dit kommer jag åka flera gånger. Jag har så sjukt mycket bilder att visa så det kommer komma hur mycket bilder som helst snart. 
2016-06-16 ∆ 20:50:41 vardag

Last day in Miami

Tänkte visa den sista dagen i Miami vilket jag hade glömt totalt med massor av skola och flyttar. Den sista dagen så gjorde vi nästan ingenting annat än att ligga på stranden. Det var så sjukt varmt och soligt. Vattnet var så salt så det var nästan svårt att bada där. Men det var skönt att ligga på stranden. 
Gud vad man saknar den här vyn nu. Men nästa vecka så flyttar jag ner till stugan och det ska bli ganska skönt att bara dricka lemonad och läsa böcker på stranden. 
Efter några timmar på stranden så gick vi upp för att vi började känna oss lite för varma. När jag väl kom upp från stranden så kände jag att jag hade bränt mig. Rejält. Fy tusan vad jobbigt det var. 
Syrran däremot var en sådan babe. 
Efter stranden så gick vi direkt och tatuerade oss, för det är sådant man gör när man är utomlands, haha skoja bara. Nej men jag och Julia har velat ha en likadan tatuering ett tag nu så det var dags för det. Nu vill jag bara göra mer gemensamma med syrran. 
Efter det så gick vi och käkade godaste pizzan jag någonsin ätit och Key Lime-pie till efterrätt. Jisses vad gott det var. Resten av resan så mådde jag hur dåligt som helst på grund av att jag hade bränt mig. Men det var den finaste resan jag har gjort. Jag vill åka tillbaka nu. Älskar Florida så himla mycket. 
2016-06-08 ∆ 11:03:46 resor