3 veckor sen

 
 
Hej alla fina. Tack för ert tålamod med min paus som blev tre veckor lång istället för några dagar. Jag har känt mig som en berg och dalbana och har jobbat ganska mycket. Försöker fortfarande lära mig allting på jobbet och komma ihåg allting. Har inte varit mig själv och vet fortfarande inte om jag är det. Jag har försökt ta en paus från alla sociala medier förutom instagram. Men jag tänkte att vi kan kolla lite på det jag har gjort de senaste veckorna. Ni som redan följer mig på instagram har nog sett det mesta men här kommer det i alla fall. 
Har hängt mycket på mitt tak med Eirik, Lisa, Isabella och Marie. Upptäckt större delar av mitt område. 
Var i Kødbyen med Marie, Nathalie och Julia. Det var så varmt och härligt. Jag åt lite fish and chips och sedan drack vi öl i solen. 
 
 
En dag efter jobbet så hängde jag och Jenny på Dronning Louises Bro och käkade middag. Jag åt en macka med någon slags röra och så tog vi en tuborg till det. Mysigt värre. 
 
En dag i Nyhavn när det var molnigt och besökte Yoko Onos utställning på Papirøn med mina föräldrar. 
Mina föräldrar var här och hälsade på under en helg. Vi hade det så himla mysigt. Utforskade Norreport och gick till Papirøn för att äta lite. Vi åt någon marockansk pannkaka med mozzarela. Gott. 
Jag har fyllt lägenheten med nya blommor för att öka vårkänslan. Lite tulpaner innan säsongen är över och så lite påskliljor som kostade 4 kronor. 
Hängde med Nathalie i solen en söndag och åt toast på Faetter Faetter. Vi drack också lemonad. Alltså deras toast är det bästa någonsin. 
 
 
En annan dag så satt vi på taket, drack flädersaft och åt choklad och vindruvor. Mysigt värre. 
 
I onsdags så tog vi en liten AW efter jobbet då vi skulle ha påskledigt. Drack lite öl i Nyhavn och åt så sjukt god sushi på Green Sushi. Mums, dit måste jag igen. 
 
 
Har storstädat lägenheten nu inför påsk då Sofia kom hit i torsdags och har hängt här sedan dess. På kvällen så kom Maja, Sofia, Jack och Sofia hit och åt middag. Vi drack rödvin och sen gick vi ut på Sigurdsgade och dansade till nice nostalgimusik hela natten. 
 
 
Vi gick runt i stan och hittade tillslut ett ställe som hade svingod mexikansk mat i Kødbyen, Hija De Sanchez. 
 
 
Efter det så gick jag, Sofia, Jack, Oda, Nathalie och Sofia till BRUS för att dricka lite öl. De har sjukt god öl om ni inte testat den. 
 
 
Efter det så gick vi och åt pizza på Stefanos. Finns ingen bättre pizza seriöst. 
 
 
I lördags så jobbade jag. Bara fyra timmar dock men ändå. Jag och Marie gick efter jobbet och åt lunch. Hon åt pannkakor och jag åt burgare. Väldigt gott. Efter det så åt vi tacos, drack cava och gick ut med Sofia och Jack. 
 
 
I fredags så började SKAM i Norge men jag kunde inte se det här i Danmark förrän i går så jag och Sofia kollade på det medan vi åt frukost. Jisses vad bra det var. Älskar Sana för mycket. 
 
 
I dag så har jag kollat på det sista avsnittet av GIRLS. Lite sorgligt men de var ändå ett ok avslut. Lite synd att den är slut faktiskt. Sen har jag tvättat och nu ska jag beta av lite blogginlägg som jag har missat. Sofia åker i morgon så ikväll ska vi laga potatis och purjolökssoppa och göra vitlöksbröd. 
 
Hoppas allt är okej med er. Jag är tillbaka med en liten sporadisk uppdatering men jag hoppas i alla fall på tre inlägg i veckan. Om det är något mer som ni vill jag skriver om så snälla säg till. Tack för att ni följer. Stor KRAM
2017-04-17 ∆ 16:26:41 vardag