Wishlist 2017

 
 
I med att det är två veckor till julafton och lite mer än 3 veckor tills min 25-årsdag så tänkte jag berätta vad jag har på min önskelista för detta året. Det tog faktiskt ett ganska bra tag innan jag kom på vad jag önskade mig. Vissa saker hade jag önskat mig ett tag men bara inte tagit mig kragen i att köpa så de får läggas på listan istället. Så jag tänkte att vi skulle kolla in vad som finns på listan: 
 
 
 
1. Pumpkin Enzyme Mask av Peter Thomas Roth. Har hört så himla mycket bra om denna, från t.ex. Flora och i Beauty and Bullshit som jag är med i så vill gärna testa den. Den är ju väldigt dyr men vad jag har hört så ska det vara värt det. 2. Black Saffron av Byredo. Min absoluta favoritparfym. Jag har bara haft tester med den men herregud, när jag luktaden den första gången så ville jag aldrig ha en annan doft. Vill verkligen ha denna då alla mina andra parfymer är slut. 3. Cloud Paint från Glossier i färgen 'Dusk'. Detta är en blush som är krämig och så fin i färgen. Sedan jag fann en video på youtube med en tjej som hade en recension på Glossiers produkter så har jag varit helt besatt av det märket. Dessvärre så erbjuder de inte frakt till Denmark än så det är väldigt trist men kanske har lite kontakter så att jag kan få den ändå då den måste köpas i antingen USA eller London(då de fraktar dit).
 
4. Mega Vego av Sara Ask & Lisa Bjärbo. Jag har hört så himla mycket bra om de tidigare böckerna i denna serien och blev så himla sugen på den nyaste 5. Morgonrock i tvättat linne från H&M. Har sett dessa varje gång jag har varit inne på H&M Home och jag är så himla sugen på en. Det är så länge sedan jag hade en riktigt bra morgonrock och denna ser så skön ut. 6. Örhängen. Jag har blivit så himla kär i statement örhängen. Alltså riktigt stora örhängen, tycker de är så himla fina och man känner sig så stark i dem. Speciellt dessa två från Mango och Asos. 7. Sista men inte minsta saken som jag önskar mig är pengar till resor. Jag har bestämt mig att jag vill åka till både Paris och New York nästa år så vill verkligen få ihop en budget för båda. Tänkte att jag åker till Paris på våren och sen åker jag till New York på hösten. Det är väldigt frestande nu när det har blivit så kallt. 
 
Det var det som jag önskade mig i år. Vad har ni på er önskelista? 
 
 
2017-12-10 ∆ 18:27:03 personligt

Pinchos, fynd och lugn

 
 
Det var ett tag sedan. Jag tänkte att jag skulle komma igång med bloggen igen men så kom Black Friday emellan allting och jag blev helt slutkörd i kroppen. Så dagen efter Black Friday när jag hade jobbat okristligt länge så åkte jag hem till min familj i Blekinge. Jag behövde vila, och jag behöver fortfarande det men låt oss titta lite om vad jag gjorde den helgen och sedan dess. Lugnet som kommer fram i mig när jag ser naturen där hemma, wow. 
 
 
Egentligen så gjorde jag inte så mycket. Jag låg mest i soffan och tittade på 'Vår tid är nu' då jag inte kan kolla på den här i Danmark och pratade med min familj. Sen på kvällen så somnade jag i soffan framför filmen som vi såg. Dagen efter så tog vi det lugnt mestadels av dagen och sen åkte vi till Pinchos på kvällen för att fira att min syster hade fyllt år. Jisses så gott det var där alltså. Efter middagen så åkte jag tillbaka till Köpenhamn. 
 
 
Jag hittade en så himla fin klänning på mitt lokala Bilka vilket är som ett stort ICA Maxi ungefär. De har verkligen allting. Kolla så fin den är, och vet ni vad den kostade? Bara 149:-. En annan dag så lagade jag paj till mig och Jenny. Vi drack vin, pratade om italien och  åt vi tills vi var så mätta av både paj och kaka.  
 
 
I fredags så var jag på bio med Jacob. Vi såg The Square. Herregud så bra den var. Om du har möjligheten att se denna, se den nu. Så sjukt jävla bra. I lördags så hängde jag och Silvia och jag fick smaka traditionella aebleskiver som är en delikatess på julen här i Danmark. Det var så himla gott. 
 
 
I söndags så hade jag, Monika och Sandra adventsmys och vi bakade pepparkakor. Så himla mysigt. Vill verkligen ha mer mysiga adventskvällar nu. Det behövs verkligen i mörkret. Jag har varit sjuk i tre dagar och försöker nu få upp energin igen. Ska till jobbet i morgon så ska nu dricka lite te, titta på Morgan Freeman: Jakten på Gud och sen försöka sova ganska tidigt. 
 
Ha det fint tills nästa gång. Då tänkte jag att ni ska få höra lite mer om min Stockholmsresa som jag gjorde i slutet av oktober. Sen tänkte jag också att jag ska gå igenom min önskelista för julen. Tills vi hörs nästa gång, kram på er. 
 
2017-12-06 ∆ 21:18:10 vardag