Vinterland

I går så föll snön men försvann lika fort. Idag när jag var ute med Charlotta så började det snöa igen men försvann lika snabbt. Jag hann i alla fall föreviga det lite. Åker hem till Stockholm på onsdag och är rädd att det ska vara fullt med snö. Har sett lite på kompisarnas snapchats. Är ni glada över att snön är påväg? 
2015-12-28 ∆ 16:48:30 vardag

God Jul

Jag ville bara önska er God Jul och hoppas att ni får en alldeles fin helg med er familj och släkt. Jag spenderar min jul nere i Blekinge med familjen. Utan snö men det gör faktiskt inget. Tjohopp! 
2015-12-24 ∆ 12:01:00 vardag

Lite saker att titta på i jul

Jag tänkte ge er lite tips på vad ni kan se i julhelgen om ni tröttnar på släktens tjat. Jag har under de senaste 6 veckorna plöjt den nya säsongen av Jills Veranda. Jag älskade förra säsongen och den här var ännu bättre. Fanastiska artister och fantastiska historier. Mitt favoritavsnitt den här säsongen var med Adam Baptiste men avsnittet med Seinabo Sey och Annika Norlin var också fantastiska. Plus Joel Alme, wow. Alla var bra, ok! Du kan nu också se första och andra säsongen på svtplay. Där Kakan Hermansson, Kristian Gidlund(alldeles för vackert avsnitt) och Titiyo medverkar m.m. Finns på SVTplay. 
Min pappa har tjajat om The Americans hela hösten så jag tänkte att när jag kom hem så får jag väl börja kolla. Nu är jag fast. Så himla intressant serie om två sovjetiska agenter som låtsas vara gifta i för att spionera på den Amerikanska regeringen. Snygg serie och väldigt intressant. Finns på Netflix. 
Och så det sista tipset. Igår när jag stod och väntade på min syster och pappa så scrollade jag igenom Facebook av tristess och då hamnade jag på en artikel från någon sida som jag följer så poppade en artikel som beskrivdes 'If you love Serial, you wil be benchwatching this series this Christmas'. Jag har denna hösten(ett år efter alla andra) lyssnade sjukt mycket på Serial vilket är en podcast som handlar om ett mord i vad jag tror är 13 deler.
 
Making a Murderer. Så jag kollade på trailern till den här serien om ett mord som hade oanade twister. Ni måste se den! Tänker inte säga vad den handlar om men den är helt fantastisk. Min syster smsade från jobbet idag 'Vill se ett till avsnitt!'. Vi såg 4 avsnitt igår kväll och den är sjukt bra. Det är en dokumentärserie som har gjorts under de 10 senaste åren. Kolla in trailern nedanför. Den finns på Netflix. 
 
 
P.S. Eller så kan ni se alla avsnitt av julkalendern som var underbar i år. ÄLSKAR CLEO. 
2015-12-22 ∆ 12:17:00 tips