Project Femme

Omslag gjort av Flora Wiström
 
 
Jag måste bara visa er omslaget till min och Johannas bok(Project Femme). Vi frågade Flora Wiström om hon ville vara med oss på projektet i höstas och nu så är omslaget klart. Det blev ju fantastiskt! Snart ska jag visa upp ett utdrag ur boken på min examensredovisning i Gamleby och jag kunde inte vara mer nervös. Men förhoppningsvis så går det bra. Det är mindre än 1 månad kvar på min utbildning. Om en månad så är allt slut. Vilket känns skönt då jag under året förstått att det inte längre är min dröm. Jag sökte i måndags in till min drömutbildning, Hyper Island och jag bara längtar till att se vad det här året ger mig. 
2015-04-15 ∆ 09:11:00 project femme

Roads to Rome

Förra fredagen så var jag, Niklas, Jeanette och Amanda på ett väldigt bra event. Vi var på en releasefest för Julia Spada och Ludvig Parment(mer känd som Saturday, Monday)s releasefest för deras nya band, BREAKUP. Det var en spelning för deras nysläppta EP & de premiärvisade sin nya video som var helt fantastisk. Den är regisserade av Maceo Frost som har gjort en av Saturday, Monday's snyggaste videos. Vilket geni. Eventet var sponsrat av Grolsch så det bjöds på gratis öl. Win Win! Videon kan ni se nedanför.
 
2015-04-14 ∆ 14:08:00 inspiration

analogt part 1

Vädret är ju så himla härligt nu om dagarna så tänkte att vi tittar tillbaka på lite analoga sommarbilder som jag skannade in under tiden jag var i Gamleby. Åh, vad jag längtar tills att gå runt barbent. Längtar efter att sitta och dricka öl med mina vänner i någon park här i Stockholm. Vad roligt att så många har hittat hit efter att Sandra länkade igår. Välkomna! Nu får vi hoppas att vädret håller i sig. 
2015-04-09 ∆ 21:07:00 analogt