Denniz

Förra veckan så var min kompis Denniz som precis flyttat till Stockholm hemma hos mig och käkade middag, pratade om föräldrar och spådde framtiden. Så himla klok person. Jag tog några bilder på honom. Det var väldigt länge sedan jag fotograferade så det var fint att få ta några porträtt. 
2015-08-27 ∆ 14:15:14 fotografi

Hyper och massor av äventyr

I måndags så började jag på Hyper Island. Det var skrämmande och fantastiskt. Den här veckan har vi haft en uppstartsvecka med massor av roliga grejer, så kallad Way Week. 
En av dagarna gjorde vi en enorm Energizer utanför skolan. Den kan du se nedanför här. 
Way Week Goes Bananas

Hyper Island Way Week 2015 in Stockholm. Quite possibly the biggest energizer ever! #gobananas #hyperisland #wayweek

Posted by Hyper Island on Wednesday, August 5, 2015
I tisdags efter skolan så gick jag, Jeanette och David till Trädgården för vi skulle se en dokumentär som var med på deras dokumentärs-vecka men det var fullt så vi hamnade på Debaser Slussen istället. 
På onsdagen så fick vi en utmaning av lärarna och då skulle vi göra middag till 40 pers, utomhus(för vi fick inte vara inomhus) och sen komma på lekar. Det blev så himla lyckat! 
Vi hittade en marshmallow-påse och körde tävling. Jag fick in 7 i munnen, Olle fick in 9 eller 11 och sen kom Edvin och vann hela skiten med 15 stycken.  
På torsdagen så stack jag, Jeanette, David, Niklas, Fredrik, David och Sofia till Debaser Slussen för att Tussilago skulle spela. Det var väldigt fint. 
I fredags så hade tvåorna fixat en get-together i Tantolunden med massor av Hyper Island-folk. Så där satt vi och njöt av solen. 
Två fina klassisar. 
På lördagen så stack jag och Sandra till Trädgården för att gå på Daytime Sessions. Finns ju inget bättre än dagsfest. 
Elsa, Maja och Martin joinade oss senare också. Jag och Maja körde en ful-dans-battle efter ett tag. 
Senare så åkte jag ut i skogen för att fira den här bönan, Spasse. Hon hade fyllt 25 år. Jag och hon gick i samma klass i Jönköping. 
Efter att ha sovit bort hela dagen i går så åkte jag hem till Oskar och Linda i deras nya lägenhet. Vi åt ost, spelade alfapet och drack GT. Bra kväll. Bra vecka. Jag är så himla pepp på den här hösten alltså. 
 
2015-08-10 ∆ 16:54:34 vardag

Skärgårdsfesten och att tappa rösten

I onsdags morse efter att ha åkt ett hemskt nattåg så kom jag fram till Blekinge. Min pappa hämtade upp mig i Sölvesborg och vi åkte till stugan för att spendera dagen där. 
Jag älskar fridfullheten i stugan. Det är så lugnt. 
På torsdagen så klippte jag mig som ni såg i förra inlägget och sen så gick jag och min mamma och fikade. Himlen såg ut såhär. Men det blev finare till kvällen och vi grillade med familjevänner. 
På fredagen så åkte vi till Karlskrona för att gå på Skärgårdsfesten. Mamma ville se Carola och jag ville se Silvana Imam. Min syster hängde med mig och blev såld. 
Dessa två alltså. Är så glad att ha dem i mitt liv. Fick ingen bild på min älskade mamma, men hon är bäst, ingen protest! 
Igår så körde jag och Julia till Karlskrona själva för det var massor av band som vi ville se. Här är Faråker på Live Green. Så bra! Så himla kul att springa in i massor av vänner som man inte sett på evigheter när man är hemma. 
Efter det så sprang vi till Stortorget för att se kompisar spela! Vapenbröder. Så himla fantastiska. Kul att se hur deras utvecklingskurva bara går upp, upp, upp! Finns ett tal från konserten på min instagram, @spaceherosuits. 
Efter Vapenbröder så letade vi upp närmsta langos-vagn och åt tills vi var mätta(vilket var efter halva ungefär). Sen ställde vi oss för att vänta på Veronica Maggio. Skreksjung tills vi var tvungna att springa för att hinna med parkeringstiden. 

Efter det så körde vi tillbaka till västra Blekinge med Zara Larsson och Beyonce på högsta volym. När vi var framme så hade vi båda tappat rösten. Så himla bra helg. 

2015-08-02 ∆ 16:43:08 vardag