Third day in Miami

Tredje dagen i Miami så vaknade vi upp tidigt som vanligt och åkte iväg på vår lilla busstur igen. Det var dags för att se Downtown Miami och Miami Art District så vi gav oss iväg! 
Vi hamnade tillslut i vårt mål för dagen, Wynwood Art District. Vi hade sett det på När & Fjärran och jag hade sökt upp massor av länkar innan vi åkte till Miami och det var det som jag hittade och blev pepp på. 
Wynwood Art District är ett nytt kvarter som tidigare har varit ganska sunkigt men nu har blivit ett väldigt erkänt område i Miami på grund av Miami Art District som det nu tillhör. Runt om i Miami så finns det enormt mycket färgglada hus som varje år i December målas om av konstnärer. 
Vårt första mål var att gå till Wynwood Walls där det är mer som en konstutställning av väggar. Så himla coolt ställe. Jag rekommenderar verkligen det. 
Tänker att jag låter bilderna förklara sig lite själva. 
Det är helt fantastiska väggmålningar med så fantastiska detaljer så man vet inte riktigt vad man ska titta på. 
Allting var så himla färgglatt. 
Tyckte extra mycket om den här väggen. 
Mamma ville fotograferas framför den här. 
Syrran likaså. 
Pappa fotograferade mest bara, med alla sorters kameror. 
Så söt alltså. 
Så himla fina detaljer på alla konstverk som var där. 
Sen var det dags att gå vidare. 
Efter det så gick vi vidare och utforskade området. Vi såg till och med när någon live-målade. Vi gick runt i olika coola butiker och till slut hamnade vi på en Farmer's market som är varje lördag. Där drack vi den godaste Pina Coladan någonsin och åt en så god vegansk choklad-kaka så det smälte i munnen. 
Efter det så begav vi oss tillbaka till Miami Beach. Vi gick till ett ställe som jag hade kollat upp sedan tidigare, 11th Street Diner. Jag tog en vegetarisk bönburgare med Sweet Potato Fries. Alltså så gott. Saknade dock ost, men det märkte jag inte förrän senare. 
La familia. Efter det så gick vi till Kourtney & Khloé Kardashians butik Dash och min syster blev lite startstruck. Efter det så väntade vi på bussen i en halvtimme för att ta oss tillbaka till hostelet. Vi åt Jimmy Fallon's B&J's glass. Så himla bra dag. Jag saknar verkligen Miami nu.
2016-04-18 ∆ 17:30:55 resor

Going analogue in berlin

När jag var i Berlin & Miami så tog jag med mig min analoga kamera för jag tänkte att det kunde varit roligt att testa. För jag visste ju inte riktigt om den funkade så bra som jag trodde den gjorde. Men denna fantastiska kamera alltså. Jag är kär.
Therese. 
Neon-skylt på klasskompisarnas hostel. 
Försöka speca ut vad vi skulle göra. 
Elin & Julia, så himla fina. 
Häng i parken och världens vårkänsla. 
Fika med bästa Kalto. 
Adna, gullig. 
Ut på äventyr. 
Tempelhof. 
Världens bästa pizza. Snart får ni se de analoga bilderna från Miami också. Ha en trevlig fredag. 
2016-04-15 ∆ 08:41:00 analogt

Miami día dos

Andra riktiga dagen i Miami så var det väldigt fint väder. Vi hade dagen innan bestämt oss för att åka på en 48-timmars turistbuss runt i staden för att upptäcka mer av den. Så det var upp med tuppen för att bege oss iväg. 
Mamma var peppad. 
Alla dessa fantastiska byggnader i Miami. De är helt fantastiska. Först så åkte vi runt på Miami Beach där vi också bodde, kollade alla gamla Art Deco-hus som var magiska. Mannen framför mig tappade sin keps när vi körde på motorvägen senare. 
Alla dessa mijöer alltså. Jag blev så himla inspirerad när jag var där. 
Pappa filmade allting som han såg. 
Alla hus var pastell-färgade och hade fantastiska detaljer.
Efter ett tag så lämnade vi Miami Beach och begav oss in i staden. Där åkte vi ut till Coral Gables vilket var ett ställe där väldigt rika människor bodde. Ni skulle sett vilka hus det fanns där. Jag satt mest och gapade så det blev inte så många bilder där. 
Efter ett tag så hamnade vi i vårt mål, Little Havana. Ett ställe som var på min lista redan innan vi åkte till Miami. Det är ett område där 98% av invånarna pratar spanska. På 60-talet så kom väldigt många kubanska invandrare dit och bosatte sig. Så himla fint ställe. Det kändes inte ens som man var i USA längre. 
Så när vi hade hoppat av bussen så försökte vi hitta något ställe att äta på. Det fanns massor av ställen, men några som hade varit på samma buss som oss gick till ett ställe med buffé så vi gick också dit. 
Syrran, så fin. 
Så god mat! 
Efter det så gick vi ut och ställde oss för att vänta på bussen. Men helt plötsligt började det åska så himla mycket och blixtra så vi ville bara att bussen skulle komma. Vädret i Miami är extremt växlande. Det kan gå från hur varmt som helst till fuktigt och regnigt. 
Bredvid oss var det shack-tävling. Efter det så begav vi oss hem för att ta det lugnt. Vi gick lite i stan vid Lincoln Road och kollade butiker. Efter det på kvällen så gick vi och badade i poolen. Vi gick sen upp för att köpa lite kvällssnacks och satt och spelade kort hela kvällen. Så himla bra dag. 
2016-04-07 ∆ 17:52:47 resor