CHEESEWAVE

För er som bor i Stockholm så kommer det på torsdag vara ett event på Marie Laveau som Happy Ears, Miller Beer och AjT. anordnar. Det kommer en japansk DJ som heter KATOMAN som ska spela bra 70-80tals hits. Det finns gratis alkohol och det kommer bli grymt. Så om du vill komma så osa antingen här eller maila cheesewave@happyears.co. Sista dagen att osa är i morgon. Kom och dansa med oss! 
 
2015-10-26 ∆ 20:03:25 tips

Hur det känns när man är glad

Tänkte berätta lite om slutet av veckan som har varit väldigt bra. I torsdag så mötte jag upp, Elsa, Jeanette och David i Gamla Stan för att vi skulle till Festivalryktens releasefest för deras nya tidning.
Hon är den mest babeiga personen jag vet. Vi tog två öl där och sen så bestämde vi oss för att sticka hem. Jag skulle nämligen köpa chips och umgås med.. 
Kiia!!! Denna underbara gamla klasskompisen som var på jobb här i Stockholm. Snart så flyttar hon upp och det gör mig så himla glad. Vi åt chips och kollade på Vänner. 
I fredags förrmiddag så hade vi presentationer på vårt projekt som vi har jobbat med i 6 veckor. Det här är min asgrymma grupp som vi har döpt till Team Beyonce. Så himla skönt att visa resultatet. Det gick så bra för vår grupp så vi fick presentera på en AW senare på kvällen. Vilken eufori när man jobbat så hårt med ett projekt. 
För att gå och fira att presentationerna hade gått bra så gick vi till Svenska Hamburgerköket och åt. Hade så sjukt höga förväntningar på deras hamburgare men tycker att deras vegoburgare var väldigt mesig. Deras pommes var dock gudalika. Efter att ha ätit sig alldeles för mätt så gick vi tillbaka för att fortsätta på presentationen. 
Sprang snabbt inom Scandinavian Photo för att lämna in min kamera som skulle in på skärpeställning och putsning. Känns konstigt att vara utan kamera men har ju mobilen. Ska nästa vecka köpa en speciell, ni ska få se! Vi möttes alla upp på Wrapp's huvudkontor där AW:n och presentationerna skulle äga rum. Maja ser lika cool ut som vanligt. 
Hon och Edvin försökte vara lite finare när de drack. 
Det bjöds på dryck och mat. 
Fina klassen! Så himla bra personer. Efter presentationerna så gick vi ut och drack lite mer öl. Sen så hamnade vi på en hemlig spelning i gamla stan.
På lördagen så mötte jag Hanna i min klass på stan för vi skulle leta Halloween-utstyrsel. När vi käkade sushi så rök det från Hannas. Ganska coolt. Stan var full med folk och till slut så var det kö utanför Buttericks. 
Åkte hem och filade lite på vissa grejer. Fixade mig för att sen åka iväg på middag med Elsa för att fira att jag har fått jobb!
Denna tjejen alltså. Vi skulle egentligen äta Tapas men det var fullt där vi skulle gå så då begav vi oss till Marie Laveau för att testa om det gick att få ett bord där. Det gjorde det. 
Elsa beställde chili och jag åt det här. Har redan glömt vad det var men det var nog bönor och svartris. Tyvärr så var det verkligen inte värt priset. En besvikelse. Men jag och Elsa har sagt att vi ska ut och äta en finmiddag i månaden. För att unna oss själva. Vi ska testa olika resturanger varje gång. Så pepp! 
Efter det så åkte vi hem till mig och Jeanette. Dessa två gullungar skulle ha gemensamt födelsedagskalas och det var så fint. Väldigt många fina människor i samma lägenhet samtidigt. 
Så himla bra helg. Så himla bra människor. Så himla glad. 
2015-10-25 ∆ 17:41:28 vardag

Style #1

 
Något av det som jag kollar mest när jag kollar runt på Pinterest är stil. En av mina största mappar på Pinterest är också stil. Just nu vill jag bara gå runt i stora skjortor, pösiga byxor, sneakers, stickat och keps. I morgon kommer csn och då ska det minsann inhandlas lite basic-grejer. Tänkte att detta kan vara något jag kan skriva lite mer om, i med att jag höll på med mode-fotografi innan. Nu håller jag mest på med porträtt-fotografi men kommer hålla på en del med mode också när inspirationen och tillfällen kommer. 
 
Alla bilderna är från min pinterest som ni hittar här
 
2015-10-22 ∆ 12:40:00 stil