Behind the scenes - Gamleby uppgiften

För tre veckor sedan så fotograferade jag min uppgift till Gamleby-uppgiften(i med att jag kom vidare till intervju) vilket var 'Peace, love & understanding'. Ellen hjälpte mig med sminket & håret på mina modeller, Antonia & Vendela. Jag ville ha en 70-talskänsla med skolkänsla. Ni kommer få se bilderna senare. 
2013-05-30 ∆ 08:58:00 behind the scenes

Natasha & Hannah-helg

För två veckor sedan så var Natasha & Hannah hos mig en helg för att kolla vinyler, äta god mat, dansa till Two door cinema club, dricka vin med fina klasskompisar, ha picknik i trädgården och bara allmänt prata om livet. Dock så tog jag inte så många bilder för jag ville helst bara umgås med dem så mycket som det gick. 
På fredagskvällen efter vi hade ätit så åkte vi hem till min klasskompis Viktoria för att dricka vin, sittdansa till Journey och skriksjunga till Don't stop believing. 
På lördagen så gick på vi loppis men det fick jag inga bilder, så här stod Hannah i mitt rum och fixade sig. 
Efter loppisen så köpte vi en surdegsbaguett, jordgubbar, vindruvor och ost. Vi satte oss ute i vår trädgård och pratade om livet och bara myste. Efter det så tog jag inte några bilder. Det var en av de finaste helgerna jag har varit med om. 
2013-05-29 ∆ 16:43:00 vardag

Behind the scenes - Alma B

Igår så åkte Alma ner hit till Jönköping för att jag skulle fotografera henne. Ellen var med och sminkade/fixade håret. Kläderna fick jag låna av min underbara vän Angelica som designar fantastiska kreationer. Resultatet kommer om ett tag för tänkte visa lite saker från London snart. 
 
2013-05-27 ∆ 19:12:00 behind the scenes