Fotoskolan i Gamleby-bloggen

Bloggare: Fredrik, Kamila, Kiia, Niklas, Emmi, Jag, Ellen, Jennika, Elin & Elina
 
En dag så kom frågan upp om vi skulle starta en blogg för att visa vad vi gör på Fotoskolan i Gamleby. Så vi startade en blogg där vi lägger upp uppgifter, bilder och berättar vad vi faktiskt gör på Gamleby. Gustaf tog en bild på oss som ska blogga där. Just nu så är det min vecka. Följ den här och gå gärna in och läs den
2014-03-27 ∆ 10:20:00 fotoskolan

Instagram den senaste tiden

Tänkte visa er en liten inblick för er som inte följer mig på instagram(@spaceherosuits) vad som har hänt den senaste tiden. Vi firade Jens födelsedag med ett stort knytkalas, det var fantastiskt trevligt. Dagen efter så hittade Kevin ett nytt färdmedel som skulle ta honom till drömmarnas land. 
Någon dag senare hade vi en retusch-kurs med David från Retiné vilket var väldigt lärorikt. En solig lunch så kom det en modell som Nathalie skulle fotografera och då fick modellens söta hund sitta utanför och vänta. Den fick mycket kärlek av oss som satt där ute. 
Förra helgen så kånkade jag och Camilla halva min lägenhet till skolan för att jag skulle fotografera ett stilleben och porträtt. Dock delade jag på stillebenet och porträttet så ni får se dem separat. 
På söndagen så var det en chill-dag efter hippie-festen på internatet dagen innan, så det blev Harry Potter hela dagen. På eftermiddagen så lyste solen in så fint i mitt kök så jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. 
Sofia i min klass fyllde år samma dag så vi firade henne genom att grilla vid badplatsen. När det blev för kallt så gick vi hem till henne. Hennes katt lekte kurragömma. 
På måndagen så ville jag bara ligga kvar i sängen hela dagen men fick lite sovmorgon så det var skönt. Fredrik var busig på måndagsmötet. 
Det har flyttat in en liten häst i stora datorsalen, den följer med Gustaf överallt. 
I helgen så har jag varit hemma i Blekinge och hälsat på. Myst med familjen, åkt på roadtrips, slappat och umgåtts med en av mina bästa. Bättre helg kan man inte önska sig. Nu är det ny vecka och vi får se vad som händer den här veckan. Förmodligen Göteborg nu i helgen. 
2014-03-25 ∆ 16:30:51 vardag

BTS / Clementiné

För två veckor sedan var jag i Stockholm och fotograferade lite. Jag mötte upp den fantastiska Angelica Olai som har designat flera av kläderna som jag har haft med på mina fotograferingar. Vi mötte upp Clementiné en solig lördag när det var varmt och det kändes som att våren var kommen. Men nu så faller snön ner har jag  sett på instagram. Här i Småland så regnar det bara och det har blivit lite kallare än det var förra veckan då man kunde sitta utanför skolan och äta lunch varje dag. 
Vi mötte upp en person som gick runt och fotograferade Stockholm med sin ipad, lustigt. 
Angelica stylade Clementiné med sina kläder. Alltså den tjejen, så härlig stil och sådan personlighet. 
Men vi fick vänta med att fotografera oftast då vi stod precis i trappan vid fotografiska, där det är en motorväg av turister som ska upp och ner. 
Fina Angelica.
Mycket fix med kläderna så att allting ska se snyggt ut. 
Instagram-pics!
Angelica var glad i det fina vädret. Resultat kommer inom snar framtid. 
2014-03-23 ∆ 15:23:00 behind the scenes