INSPIRATION #1

Just nu så inspireras jag väldigt mycket av rörlig bild. Som de här två kortfilmerna från Gucci med Lykke Li och Say Lou Lou. Gillar 70-tals viben som är överallt nu i vår. Det är något med ljuset och bildutsnitten som inspirerar mig till tusan. Gucci har lyckats helt enkelt. 
2015-03-25 ∆ 10:40:46 stil

Henning

model / Henning R, Elite Models Stockholm
 
Här är något som jag fotograferade i höstas med Henning från Elite Sthlm. 
2015-03-24 ∆ 18:16:00 fotografi

Elsas ateljé

För några dagar sedan så åkte jag och Johanna(som jag gör mitt projekt med) till Elsa Billgrens ateljé. Vi var där för att intervjua henne för boken som vi håller på att göra. Elsa är så himla trevlig ska ni veta, väldigt rolig! Tänk att sitta i ett sådant ljust rum och bara skapa.
 
Efter det så åkte vi vidare till nästa intervju som var med Iki Gonzalez Magnusson som är klubbarrangör, DJ och intiativtagare i den alldeles för bra kulturföreningen Utopia som gör att kultur ska vara till för alla. Fantastiskt ball brud. Det här projektet är så himla roligt. Att åka runt och träffa massor av häftiga och fantastiska tjejer som gör så roliga saker. Jag vill inte sluta med det här projektet. Jag vill att det ska bli så himla bra och stort. 
2015-03-22 ∆ 14:11:54 project femme