Greasy Spoon

En måndag i juni så hade jag och Elsa bestämt oss för att vi skulle äta frukost. Den sista frukosten innan jag flyttade. Eller i alla fall innan Elsa åkte iväg och jag flyttade. Så vi möttes supertidigt på Söder för att bege oss till Greasy Spoon, ett ställe som vi båda velat testa hur länge som helst men som alltid varit fullt. 
Finaste Elsa. Saknar henne så mycket. 
De hade så himla stilrena och snygga menyer. Är svag för sådant.
Inredning där inne var mysig och väldigt inbjudande. Älskar all den fräscha frukten.
Elsa beställde in pannkakor. Det såg alldeles för smarrigt ut! 
Jag beställde en avokadomacka med fetaost och chiliflakes. 
Och en chiapudding. Mums mums. Så himal gott. 
Väl framme vid kassan så stod kortläsaren på en ganska högsiffra men det var faktiskt värt det. Ibland får man faktiskt unna sig. Eller ganska ofta också. Det är absolut ett ställe som jag åker tillbaka till. Verkligen ett ställe som jag rekommenderar också. Man kunde få veganskt mat också.  
2016-07-27 ∆ 16:36:00 vardag

GOODBYE PARTY

För en månad sedan så hade jag min hejdå-fest då jag flyttade från Stockholm några dagar efter. Jag bjöd in de bästa jag vet till Skinnarviksberget. 
Några av oss möttes upp lite tidigare för att äta pizza från pizzerian nedanför berget. 
Hanna var där. 
Sofie hade kommit från Gotland för att krama mig hejdå. Sötnos.
Amanda hade kommit från Uppsala för att göra samma sak. 
Elsa, Niklas och Edvin åkte inte lika långt. De tog bara tunnelbanan. 
Sofia var där! Favoriten alltså. Vilken pingla. 
Efter ett tag så kom det massor av fina och bra personer till berget. Som Emil, Michelle, Olivia, Sofia, Sofia, Harold, Therese och Wesley. Alltså jag saknar alla så. 
Kolla vad fina de är. 
Olivia var glad. 
Mackan också. 
Senare så kom några till men då blev det så himla kallt så vi gick ner för berget för vi skulle nämligen till min nya favoritklubb, Celezte. Älskar det där stället. Att kunna dansa till R'n'B med öppen himmel ovanför sig. Underbart. 
Här var vi påväg till klubben men stannade för att ta bild. Fråga mig inte vad Niklas håller på med. 
Det var en fin kväll. Nog den bästa kvällen på länge. De visade också Lemonade inne på biografen, så bra! Alltså vilka fina vänner jag har. Vi var hemma igen vid halv fem på morgonen och lagade nudlar med majs och hur mycket ketchup som helst. Tack för att ni kom och sa hejdå till mig. Nu väntar nya äventyr i Berlin. Peppen. 
2016-07-11 ∆ 15:14:00 vardag