WANÅS

 
 
En dag förra veckan så var det lite trist väder så därför åkte vi till Wanås Konst. Det är en konstrunda som ligger vid Vanås Slott i Skåne. Ingen av oss hade varit där innan och tänkte att det kunde varit roligt att åka dit då det ligger så himla nära vår sommarstuga. 
 
 
Vi kom dit och vädret var lite bättre men vi började rundan inne. 
 
 
Där var det ett konstverk med vikter som man skulle röra sig mellan dem utan att de skulle snurra. 
 
 
Det fanns så himla många konstverk att se där, det var nästan 80 stycken. 
 
 
Först så startade vi vid 'Wish Tree' av Yoko Ono. Det finns en installation av denna i Köpenhamn och jag har sett den där men den är så himla fin. Det är så fint att folk skriver sina önskningar och hänger upp dem. 
 
 
Det är verkligen högt och lågt bland önskningarna men det fanns önskningar som 'Jag vill bli fri', 'Jag önskar mig en häst' och 'Jag önskar att det var fred på jorden'. Så himla fint. 
 
Den finaste lappen som jag fann där och så en bild på Niklas när han matchade en röd vägg. 
 
 
Det var en spårvagn som var en av de nyaste tillskotten som var full av graffiti. Gillade verkligen den. 
 
 
Här var en ganska stor röd boll uppe i ett träd. 
 
 
Här var lite stolpar. 
Sen en till på Niklas och det mest perfekta lilla hus som jag sett. Efter rundan så gick vi och fikade och sen åkte vi hem för att ta det lite lugnt och äta tapas på kvällen. Så himla mysigt ställe. Om ni inte varit där så borde ni åka dit. Ni kan hitta mer information om Wanås här
 
 
 
2017-08-07 ∆ 12:17:00 resor

Lite värme och turkosa hav

 
 
Hallå lilla bloggen. Jag tänkte visa lite av de bilderna jag tog med min kamera när jag var i Italien. Jag tog med den men nu i efterhand så kändes det lite dumt att jag tog med den för jag tog nästan bara bilder med min mobil. Jag funderar på om jag ska sälja den och köpa en mindre kamera än systemen, om ni vet någon så får ni gärna skriva en kommentar med en rekommendation. 
 
Här ovanför ser ni utsikten från vägen utanför mitt hotell i Vietri, alltså så fint. 
 
 
Här är utsikten från andra hållet. 
 
 
Jag bodde i ett ganska stort rum längst ner i hotellet så under mig så fanns en klippa och havet direkt. 
 
 
Det här var min utsikt från min balkong på hotellet. Alltså ORKAR INTE. 
 
 
Här var klippan rakt ner om man tittade ner. 
 
 
Jag gick på lite promenader men mest så chillade jag när jag var i Vietri då jag var så himla trött då jag har jobbat så himla mycket. Det var också så sjukt varmt så jag tog mest bara det lugnt. Här var en speciell hiss. 
 
 
Gick till stadens torg och det här var utsikten därifrån. Italien är alldeles för fint alltså. 
 
 
Sen lite från Jennys bröllop då, jag har bara några bilder då jag glömde fotografera för jag hade så himla roligt. Man borde alltid gå på Italienska bröllop. 
Avslutar med denna fantastiska vyn. Italien var magiskt och ni ska få se mobilbilder också men just nu är det lite stressigt här hemma i Blekinge. Om en liten stund så åker vi ner till Skåne för att gå på min kusins bröllop. Tar lite bilder där också. Fast nästa gång som vi pratar så ska ni få lite bilder från när vi var på utflyktsfärd på Wanås Konst häromdagen. Hoppas att ni har det bra i det svenska sommar-vädret.
 
KRAM. 
2017-08-04 ∆ 12:56:11 resor