Josefine N

modell / Josefine N
 
Jag tänkte visa hela serien som jag fotograferade med Josefine i september. Har idag suttit i skolan och gjort klar den plus min portfolio. Nu ska jag bara printa min portfolio och sedan är den klar. I morgon så åker jag till Stockholm för att gå på två konserter, fotografera en bild till en utställning och bara umgås. 
2014-02-13 ∆ 18:14:00 fotografi

Emma

I början av december så hade jag precis köpt ett nytt objektiv så därför ville jag testa det, så det gjorde jag och Emma en eftermiddag när solen var uppe.
2014-02-09 ∆ 17:59:00 fotografi

kampen

jag försöker intala mig att jag är bra, fin och att jag duger varje dag men det går mindre och mindre för varje dag som går. jag tittar ofta igenom era kommentarer och de är så himla fina. Även alla fina kommentarer som jag får på instagram går rakt in i hjärtat men även fast de finns där och gör alla mina dagar så får jag panik varje gång jag ser mig i spegeln. jag försöker undvika speglar så gott jag kan men det är inte lätt.
 
det är inte lätt när man står i ett provrum och vill gråta för att den största storleken i jeansen inte passar en, för att klänningen man provat gör att man ser gravid ut, att tröjan man har på sig sitter så hårt om armarna för att ens gäddhäng är för stort eller att man inte får kjolen man provar över låren ens.
 
jag har alltid blivit tillsagd att jag ser fel ut, att jag måste banta. blivit tillsagd av nära släktingar som på varje släktkalas sa 'du måste verkligen gå ner i vikt, barn lilla, du vill väl inte bli fet?', av killarna och tjejerna som mobbade en för att man var annorlunda och större än alla andra barn. jag har haft sådan ångest om jag ens vågade lägga upp den här bilden för mina största kroppskomplex är över mina lår.
 
men jag tänker att, skit i det, om jag vågar lägga upp en bikinibild så vågar jag det här. jag ska kämpa tills jag har krossat det här självhatet som många flickor får leva med en stor del av sitt liv för att vi måste leva upp till en viss standard och samhällskrav. jag är så jävla trött på det. nu ska jag kämpa.
 
det är lite såhär jag känner med min fotografi just nu. jag har en svacka, det är därför jag inte uppdaterar så mycket. jag orkar inte riktigt ta tag i det. men jag ska försöka.
2014-02-06 ∆ 15:41:00 vardag