Behind the scenes - Lina & Lovisa

 
I lördags när jag skulle åka tillbaka till Stockholm efter två veckors ledighet så tog jag i akt att fotografera en sista gång innan jag lämnade Blekinge för en lång tid framåt. Jag fotograferade två av mina modeller som jag har fotograferat innan, Lina & Lovisa. Så himla härliga tjejer. Vi hade fått låna kläder från en designer som heter Lotta Niemi och var nere i Skåne och fotograferade. Så himla rolig dag! 
 
 
2014-07-28 ∆ 17:20:00 behind the scenes

Behind the scenes - Jennifer

I torsdags så fotograferade jag Jennifer tillsammans med min syster som fixade håret. Det var extremt varmt(kanske den varmaste dagen i sommar hittills). Stackars Jennifer hade stora kappor och varma jackor på sig. Men jag hoppas resultatet blev bra. Jag fotograferade igår också så ska kolla igenom båda serierna och se vilken som det kanske blir något stort av. 
2014-07-27 ∆ 17:37:00 behind the scenes

moodboard

källa / pinterest
I morgon ska jag för första gången på riktigt länge fotografera något riktigt, något seriöst liksom. Så i morgon ska jag fotografera en tjej som heter Jennifer och min syster ska fixa håret. Jag har länge försökt hitta inspiration och just nu så skulle jag helst vilja göra något höstigt liksom. Så jag hoppas det blir bra och att ni ska få se resultatet inom en tid. 
2014-07-23 ∆ 17:30:47 inspiration