Moa S

modell / Moa
Makeup & Hår / Ellen Holm
2013-03-29 ∆ 13:19:00 fotografi

Summering av hösten

2012 var ett stort år för mig: jag tog studenten, gick på way out west, såg nästan alla av mina favoritband live, förlorade en av de mest viktiga personerna i mitt liv efter lång tids sjukdom, blev vegetarian, tog körkort och flyttade hemifrån. Eftersom ungefär hela bloggvärlden gjorde en bloggresumé om hur deras 2012 hade varit så tänkte jag att jag skulle göra en bloggresumé om hur min höst och första terminen på fotoskolan Jönköping var. Det här är del ett av fyra. 
En av de första sakerna som vi gjorde efter vi började i augusti var att åka till Malmö & Köpenhamn. I Malmö så stannade vi i några timmar och där besökte vi Sydsvenskan. Vi åkte sedan över till Köpenhamn och checkade in på vårt hostel. På kvällen så drack vi öl och gick ut till ett annars hostel och drack ännu mer öl och pratade med roliga människor från andra delar av världen. Vi hittade också en bar där det var ett coverband som spelade Johnny Cash låtar och folk rökte inne. Vi stannade där i två dagar och det var underbart. Tycker så himla mycket om min klass. Del två kommer snart. 
2013-03-23 ∆ 12:18:00 fotoskolan

My J

modell / my
makeup & hår / Ellen Holm
 
Förra onsdagen så fotograferade jag My på en bakgata mitt i Jönköping. Ellen var med och fixade makeup & hår igen. Det var sol på morgonen men när vi kom ut på gatan så började världens snöstorm men det var lika bra att köra. Så i en blåsig snöstorm så fotograferade vi. 
2013-03-20 ∆ 15:16:00 fotografi