Våren framkallad på 35 mm

Innan jag åkte till Berlin så ville jag ta slut på min rulle film som jag hade i min analoga kamera. Så jag fotograferade jättemycket och till slut så tog den slut. Jag lämnade in den och igår så hämtade jag ut den. 
Elsa när vi precis hade kommit till Köpenhamn.
När jag och Elsa hade skapat en fantastisk picknik på golvet i Airbnb-lägenheten vi hade hyrt. 
När Elsa försökte få till en bra spellista för kvällen.
Dagen efter när vi käkade frukost på GRØD.
Nyhavn. 
När vi kom tillbaka till Stockholm så var det vinter igen. Även fast det kändes som vår i Köpenhamn. 
Vinter-sol är det finaste alltså. 
En till behind the scenes-bild från den där plåtningen som gjordes för ett tag sedan. 
Therese på en lunch-rast i solen.
Allan & Simon.
Wesley hade köpt glass.
Så himla fint i solen. Lämnade också in rullar från Berlin och Miami och dem kunde jag hämta idag. De kommer inom en snar framtid. Måste bara fixa dem. Bilderna är tagna med min Canon A-1. 
2016-03-31 ∆ 17:57:09 analogt

Tredje dagen i Berlin

igår så vaknade jag ganska tidigt ändå, fixade mig och var precis beredd på att gå men då ringde han som jag skulle ha ett möte med och berättade att det hade kommit förhinder. Så jag fick 4 timmar fritt tills nästa möte. Så då gick jag och Adna en promenad. Vi gick till Tempelhof, en enorm park som tidigare varit något form av flygplats. 
Det var sjukt blåsigt men så himla fint. Tog några porträtt på Adna som ni får se någon annan dag.
Efter det så promenerade vi bort till hennes roomie's jobb där vi käkade pizza. Alltså pizzan i bakgrunden, med sötpotatis, fetaost-kräm och chili maple syrup. HOLY MOLY!
Efter det så hade jag lite möten och efter de så gick jag till Colours, en second hand butik där man handlar kläder kilovis. Hittade tre fina skjortor. 
När jag åkte hem så åkte jag lite fel och det började regna lite, men till slut hittade jag hem. La mig i soffan för att vila lite men sen begav vi oss ut för att fira Adnas födelsedag! Vi gick till Schillers Burger och beställde Vegan Cheeseburger och sötpotatis-pommes. 
Yummy in my tummy. 
Efter det så mötte jag upp klassen i Kreuzberg. 
De var på en etiopisk resturang och vi pratade om falska sedlar, Berghain och flygincheckning. 
Så himla fina. 
Efter det så åkte vi vidare till en annan bar och sen var det läggdags. Idag är det sista dagen här. Ska på ett möte och sen käka lunch med Ruben. Sen får vi se. Ikväll så flyger vi ifrån Berlin. De andra tilbaka till Stockholm och jag till Miami. Peppen är total. 
2016-03-22 ∆ 09:49:26 resor

Andra dagen i Berlin

I går så tog jag lite sovmorgon för att sedan ge mig ut i ett lite regnigt Berlin. Jag skulle möta upp bästa Kaltrina som jag inte träffat på över ett år. Hon har bott här i ett år nu och det var så himla fint att träffa henne. Ni som har följt min blogg länge har säkert sett henne innan då jag har fotograferat henne otagliga gånger(en av gångerna här). 
Jag var lite försenad för att jag letade efter en automat i typ hundra år, men hon var också försenad så jag hann dit före. Jag beställde en varm choklad med soja-mjölk medan jag väntade. 
Men så kom hon till slut! Åh, vad fint det var att ses. Det var så himla länge. Vi beställde in brunch, pratade om varför killar beter sig som de gör och hur språk egentligen inte är barriärer. 
Här ser ni vilken fantastisk skål jag fick in. Tofu scramble med ris och olika såser. Med massor av sriacha som är min bästa sås. Så himla gott! 
Efter det så var vi tvugna att ta lite bilder i en foto-automat som verkligen finns överallt här i Berlin. Så himla fint. 
Efter det så åkte jag hem till Adna igen. Vi kollade på film och bara myste. 
På kvällen så åkte jag till mina klassisars hostel för att hänga lite. De bestämde sig för att sticka till Berghain men jag bangade då jag har lite viktiga möten här idag. Så vi gick och käkade och sen så åkte jag hem för att sen däcka framför The Americans. Ska försöka ta lite mer bilder idag, lovar. 
2016-03-21 ∆ 10:40:33 resor