CODE FOR LIFE

trött förra veckan
 
Nu har vi börjat med kodning i skolan. Jag är så förvirrad. Har inte kodat något sedan jag gick på gymnasiet så det är som att få en kalldusch. Men jag kämpar. Jag vill bli bra på det här. Det är mycket i skolan och jag älskar det. Jag hör verkligen hemma. Ni ska få en uppdatering om vad som har hänt i skolan på sistone om några dagar. Nu ska jag hoppa in i kodningen igen. 
2015-09-15 ∆ 21:24:00 hyper island

Summertime sadness

Nu är sommaren slut. Trädgården har stängt, uteserveringarna går på sista versen och hoodien åker på under jackan. Men vilken fenomenal sommar det har varit. Jag har jobbat väldigt mycket men jag har också haft så himla roligt. 
Har upptäckt Stockholm med nya ögon. 
Har badat i både havet och en sjö. 
Hittade bästa platsen på ön. 200 meter från vår lägenhet.
Såg min lillasyster bli vuxen och ta studenten. 
Spenderade min semester på 4 dagar i Göteborg med de bästa jag vet. 
Umgicks mycket med den här pärlan. 
Åkte ner till Blekinge och umgicks med familjen. 
Spenderade ändlösa nätter på Trädgården och Debaser slussen. 
Sist men inte minst så började jag skolan i augusti. Hyper Island. Jag trivs så bra. Att tacka ja kan vara det bästa beslutet jag har tagit.
Avslutade hela sommaren på Popaganda med så himla bra människor. 
2015-09-07 ∆ 14:01:00 vardag

Höru mej, Bae?

Just nu så är det så himla mycket i skolan så därför har det inte kommit någon uppdatering. Den senaste tiden har jag varit på RMH's 10årsfest på Trädgården och på Popaganda. På båda ställena så har jag sett Dida. Först var det Dida som körde på RMH's fest och så kom Sabina Ddumba, Silvana Imam, Seinabo Sey och Zara Larsson upp på scenen. Så himla grymt. När vi var på Seinabo Sey's konsert på Popaganda så kom alla upp där också förutom att Zara Larsson var utbytt mot Mapei. REPEAT REPEAT REPEAT. 
2015-09-04 ∆ 15:40:00 tips