Behind the scenes

I går så steg jag upp väldigt tidigt för att fixa och packa inför en heldag med plåtning. Julia Lennartsson som jag har jobbat tillsammans med innan, senast för 5 år sedan, frågade om jag ville fota ett projekt med henne. Det ville jag, så jag försökte hitta en stylist och det gjorde jag, i min kompis Linn Person. Så igår så möttes vi på Telefonplan. 
Vi hade två jättefina modeller från Stockholmsgruppen som var med. Det var lite kallt för dem men åtminstone var det sol! 
Piffa till Astrids hår. 
Värma sig. 
Linn. 
Piffa, piffa, piffa. 
Ni får se bilderna inom snar framtid. Så himla roligt att jobba med så himla grymma tjejer. Det var en sådan himla rolig dag! 
2016-02-29 ∆ 13:07:21 behind the scenes

GRIMES

Vet ni vad jag gjorde i onsdags? Jag fotograferade Grimes på Munchenbryggeriet för Festivalrykten. Det var så himla bra, de två låtarna jag hörde. Jag har inte fotograferat konserter på två år så det var kul att börja igen. Så ovan är tre bilder från konserten. Idag ska jag hjälpa en kompis att flytta en säng. Hoppas ni har en bra lördag, gå ut i solen!
2016-02-27 ∆ 10:50:27 fotografi

work work work

Söndag tänker ni, jag tänker jobbdag. Vill egentligen ligga i sängen och chilla men måste ta igen lite jobb som jag missade igår. Sitter med två klasskompisar på Coffice på Södermalm och jobbar. Försöker få ihop en text till kommande praktik-mail. Det är svårt det där. Men det är bara att jobba på. Med Disclosure i lurarna och te i koppen. Nej, nu ska jag fortsätta, ni får ha en trevlig söndag. 
2016-02-21 ∆ 15:22:18 vardag