Analogue

I går så fick jag hem två stycken engångskamera-rullar som jag skickade in för ett tag sedan. Det är lite olika grejer, vår i Stockholm, Popaganda, Gamleby och årets Halloween-fest. 
Jeanette och David en kall vårdag i Kungsan. 
Denniz i min säng. När vi tog dessa porträtten. 
Fredrik innan Popaganda.
Niklas innan Popaganda. Gosig.
Jungle på Popaganda.
David och Jeanette råhånglar innan Seinabo Sey. 
Niklas och Lovisa på Kollektivets inflyttningsfest. Så bra skjorta. 
Så himla bra kväll. 
André på Halloween. 
Emil aka PeddoBear. 
Klassen <3 
Olivia & Julia. Sådana babes. 
Niklas, Natalie och Martin. Björnligan. 
Jag och Hanna var Blues Brothers. 
David. 
Sean.
Vanheden.
Ninja och Niklas.
Julia. 
Jean-Pierre. 
Emil och Edvin. 
<3
KLASSEN <3 
Pizza på någons golv, någon gång. Ingen aning när. 
Avslutningsfest i Gamleby. 
Denise och Kamila på avslutningsfesten. 
En frukost som jag och Elsa hade i somras
Suddig sushi på Popaganda. 
Lorentz på Popa. Det var det för den här gången. Snart kommer det mer analogt. 
2015-11-24 ∆ 21:48:00 analogt

söndags-tips

Jag tänkte att jag skulle ge er lite tips den här lördagen för jag har egentligen ingenting att säga eller visa just nu. Jag är ett stort fan av Jills Veranda och är så himla glad över den nya säsongen. I första avsnittet så är Seinabo Sey med och det behöver ni verkligen se. Den här veckan så släpptes avsnitt två och där var Joel Alme med. Jag har inte lyssnat på honom så mycket och har bara sett hans namn lite här och var men jisses vad han är duktig. Sådan himla känsla han har. Ni borde verkligen se det. Finns på svtplay. 
Mina kompisar i Dolores Haze har släppt ett fantastiskt album och jag är så stolt över dem. Det är helt sjukt hur stora de har blivit på den tiden vi har känt varandra. De ger ut sig på en turné snart så se till att se dem för de är sjukt duktiga och så jävla badass. Bästa låten på albumet var Crazy about me, jag kan inte lyssna. 
Jag måste bara tipsa om bloggen '1 night in Berlin' som drivs av Elin Berlin. Hon är svinduktig på att smink, hon gör fina kläder och är bara allmänt badass. Gillar bloggen så mycket. Den finns här. 
Tv-serien 'American Horror Story' är ett måste i höstmörkret. Den är nu inne på sin femte säsong och det är helt flawless. Älskar den. Lady Gaga spelar en av huvudpersonerna och wow, wow, wow. AHS är fantastiskt på grund av att de byter plot i varje säsong. Det är ny historia i varje säsong så varje säsong är fristående. Samma skådespelare, nya karaktärer. Finns 4 säsonger på netflix! 
Och till sist men inte minst så måste jag tipsa om 'Absolut Svensk', en programserie i tre delar ledd av Soran Ismail. Han undersöker vardagsrasismen som verkar bli mer och mer accepterat i detta landet vilket är helt sjukt. Under dessa veckorna så ser man bara mer och mer vad som finns där ute. Väldigt sevärt program. Finns här! 
 
Såg igår att Gina Dirawi blev julvärd vilket hon förtjänar och tror kommer göra så himla bra! Men det är sjukt hur mycket hat och kritik SVT fick för att de valde Gina som julvärd. Jag blir skrämd. Det är helt sjukt att främlingsfientligheten bara blir större och större i Sverige. Det är mycket som har hänt de senaste veckorna och det är hemskt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi är alla lika värda och ingen ska nedvärderas eller diskrimineras på grund av hudfärg, kön, sexualitet eller religion. Backa Gina här. 
2015-11-22 ∆ 09:44:00 tips

#HIFEST15

I helgen så var det Hyper Island Festival på skolan. Jag trodde jag bara skulle dit en snabbis men stannade hela dagen. Jag älskar min skola så mycket, den är fantastisk. Det bjöds på vindruvor, dryck, froosh och massor av godis. Tror att allting åts upp. Hyper Island Festival är som ett öppet hus för att värva nya personer att söka. 
Jocke i min klass var där, lite smygande.
Gabriel var också där och representerade vårt program, Mobile Creative. REPPIN' MOBILE! 
Helene från Digital Business! 
Anders från Digital Data Strategist aka den sjätte medlemmen i Backstreet Boys. 
Allan från DDS.
Alltså dessa boys. Så bra. 
Alex från Motion Creative!
Flor från Motion! This girl <3
Jonatan från Motion!
Det byggdes massor i DMC's händer. Här med Yoel och Chris. 
Chris!
Erik aka IAMERIK!
Lou!
Christopher! Så himla bra person. 
Albin aka the babe. 
Gabriel från min klass och Arabo från Digital Business! Så himla bra. 
INTE med på bilderna är Caroline, den mest underbara person man kan stöta på. Hon är en frisk fläkt och sprang runt och var awesome. Det var så himla roligt. Att få hänga med dessa fantastiska människor. Visserligen så gör man det hela tiden men alltid lika kul att hänga. Efter det så gick vi och drack öl, sen åt middag och hamnade till slut på Under Bron med massor av fina människor. Kom hem klockan 4 på morgonen och det var fantastiskt. 
2015-11-15 ∆ 23:07:00 hyper island